Vilken omtumlande dag! Men väntar med spänning på morgondagen!

Finns det någon härligare än när dagen börjar sisådär, men slutar helt underbar! Tänk vad saker det kan hända under en dag som förgyller och gör en så himla glad! 
 
Först fick vi ett samtal där vi blivit beviljade pengar från en fond jag har sökt! Så nu ska Filip och jag åka iväg och hitta på något riktigt kul! Frågan är bara vad vi ska hitta på? Har lite funderingar på en weekend på Kolmården, bo på Vildmarkshotellet. Annars älskar Filip fiske, om vi ska åka iväg och fiska nånstans. Finns säkert massor att hitta på men vill hitta det perfekta roliga som han kommer minnas länge. Så det får vi fundera på! 
 
 
Sen får vi besök i morgon men av vem kommer jag inte avslöja förrän i morgon. Men det kan förändra vår vardag en hel del om det nu blir som vi hoppas och önskar. Så håll tummarna fast många inte vet varför! Men gör det bara, för vår skull! Vore så roligt!! Så nu längtar både Filip och jag tills i morgon! 
 
Har suttit och kollar på inredning på nätet idag! Hittat så mycket fint! På hösten får jag alltid känslan av att förnya hemmet. Bygga bo och mysa till det! 
 
 

Önska bara att min kära hyresvärd kunde fräscha till vårt badrum så skulle jag gärna förnya lite. Vill gärna ha grått i badrummet. Känns rent och snyggt! 
 
 En söt liten bag! 
 
 Denna skulle passa så bra i köket! 
 
Finns så mycket fint! 
 
Skulle behöva en stor höstbonus nu, för det är mycket man vill ha nu. Inredning och snygga höstkläder! 
 
Men men man kan inte få allt här i livet! Tänk att jag ofta faller i tänket på vad man så gärna vill ha men glömmer lätt allt fint man redan har i sitt liv! O plötsligt känner jag mig så tacksam! 
 
 
Så med detta säger jag god natt och hoppas ni får sova gott i natt! 
 
Puss o kram! <3 /A