Tjing på er igen!

Vad säger man, fy på mig att jag varit så dålig på att skriva. Jag som gillar det så mycket! Ändå försummar jag såna saker, förstår inte! Skriva, träna och pyssla det vill jag göra och mår bra utav. Och ändå så är jag så dålig på det emellanåt. Dax och skärpa sig! Men är alltid så mycket och göra jämt. Både roliga och tråkiga. Men vill och försöker ändå prioritera mig själv. Fast inte lätt för en som bryr sig och vill att alla andra ska må bra jämt. Blir ibland lite på beskostnad av ens egna mående och det dåliga samvetet börjar då mala i en och   känner sig som en stor egoist! Men dax och ändra på mitt tankesätt för inte många som tackar en ändå för att man bryr sig om! 
Men idag är det fredag, solen skiner och jag har slutat skolan för dagen. Läser en administrativ utbildning via Arbetsförmedligen. Som jag sa till af när jag var där och träffa min nya handläggare,  hoppas den var billig när de köpte den tjänsten! För någon värre utbildning har jag inte gått. Men roligt har vi! Så mysiga kollegor som förgyller min dag! 
Just nu håller jag på med löner och det är inte lätt när det är gamla underlag en ska lära sig ifrån plus att de inte rensat datorerna från tidigare studerande. Proffesionellt...javisst! Hmm...
Vad resten av dagen kommer erbjuda vet jag inte riktigt än men hade tänkt börja med en sväng till affären. Handla lite inför helgen. En annan blir nog inte hemma allt för mycket men har en hungrig son som gillar att ha svängdörr till kylskåpet. Så fyller upp det till honom om inte annat! 
I morgon är vi bjudna på 40+40 års fest. Ska bli trevligt! Har hittat så snygg klänning på fb, men tyvärr inte i någon affär! Så har ni sett den, meddela mig snarast! Så snygg o så jag! Igår fick jag så fin blomma! 


Sånt värmer så gött i hjärtat! 
Tack Tristan! ( men hjälp av pappa Dennis!) 
Nu dax och åka och handla innan resten av hela stan är på plats! 
Ha en fortsatt bra dag! 
Puss och kram! /A