Idag är det bara min dag!

(null)
 
Jag har tagit ledigt idag! Behövde det kände jag. Bara vara jag, göra det jag vill och behöver. Ta det lugnt, gå en promis, ta en gofrulle framför tv:n. Få gå och plocka här hemma. Kanske hinna fixa lite i trädgården. Vila, läsa bok, ta en kopp varmt te med honung i! 
LYX!!! 
Har ni "jag" dagar? Vad gör ni då? 

I lördags hade vi Vårstädardag på Golfklubben! Shit vad vi hann mycket! Tänk vad det gör att vara många! 

(null)

Och just den där skylten känns så himla bra att få sätta upp! Vi skulle egentligen inte gjort om men så fick tag i en massa ställdelar och galler vid ingången så nu körde vi! Blev så himla bra! 
 Så dagen blev så lyckad! 

Gårdagen, då var kroppen slut! Så jag låg hela dagen, huvudvärk, ingen energi alls, hängig. Men känns bättre idag. Fast ska ta det lugnt! 
(null)

Den här skylten stämmer bra! Men inte många som gillart! Säger gärna vad jag tycker och tänker, hårt för vissa, kanske leder till eftertanke för en del och andra börjar hata mig. Men jag tänker inte sluta med det. Vi alla har rätt till sin åsikt, och tycker el anser den andra att jag har fel, säg det och förklara! 
Då har jag en chans att ändra mig! 

(null)

Satte ut en annons om detta köksbord vi ville sälja! Skrev klart o tydligt att det var ett köksbord. Men igår blev det hämtat av en som undra vart stolarna var? Men de hade jag inte skrivit att de var med. Tänk sånt missförstånd det kan bli av en bild. 
Så kul att sälja! Ökar vi på vårt pengakonto till hallrenoveringen då vi köpte nytt bord begagnat för 100 kr ! Så 100 kr in, många bäckar små! 
(null)

Men hur svårt är det med tapeter! Vi vet inte riktigt vad vi vill ha i hallen! Så vi måste in till stan o kolla runt! Ville helst ha från Rusta då jag gillar deras priser o kvalitet! Vi köpte en dyr tapet till sovrummet från Flügger, den gick sönder när vi satte upp den! Kass!! 
Men typiskt nog hitta vi ingen vi fasta för på Rusta! 
Så ska kolla runt men föröka hitta en som inte är dyr! Vill hellre göra om oftare! 
O så en tur till Ikea då vi hittat skåp vi vill ha. Garderoben vi köpte får vi sälja igen, vi (jag) vill ha "lägre" möbler i hallen, få in ljuset, ingen stoppmöbel! 
Gör om o gör rätt! 
(null)

Nä nu kör jag, detta är början på min dag! 
Puss annki