Är du nöjd nu???

(null)

Jodå, jag vet att det finns lagar och regler! 
Jag vet att man inte får parkera fel, stå galet, stå i vägen!! 
MEN… här kommer jag, åkande, parkerar inne på min pappas gård där han bor i sin lägenhet, ställer mig på en liten ficka där jag inte står ivägen för någon, stör ej någon, gör inget väsen av mig och ska hälsa på min stackars pappa som nästan alltid sitter själv, knappt ingen som ringer, som blir så glad när jag kommer, sitter i hans soffa och pratar bort 45min-1h. Han lyser upp och skrattar! 
När jag sen måste åka och går ut till bilen så sitter det en sån där ful gul lapp som man bra hatar!!! 
Finns det någon lapp man hatt mer än just denna lysande, fula gula lapp på sin bilruta??!! 
Den lapp som får höra många svordomar av folk dagarna i ända! 
Sån lapp sitter nu där!! Känner att va fan!  Då har någon, någon riktigt jädra bitter jävel stått i sitt köksfönster och irriterat sig på min bil som stor där så oskyldig, som inte står i vägen för någon, som knappa syns då den är så liten, som inte ger ifrån sig ett knyst! DEN står någon och bara retar sig på! Och bara måste ta reda på vart man ska ringa och klaga på att det står en liten söt bil i  ca 45 min och STÖR den personen!! 
Varför??? Varför mår den personen så dåligt av att det står en liten bil på ett ställe det absolut inte gör något, för nån, förutom den personen! Bara för att!!!
Men att jag då som äger bilen gör en god gärning, hälsar på min stackars ensamma pappa, nu måste betala 800 spänn för att du din förb… skit bara måste gnälla o ringa o klaga bara för att!! 
Vet ni, jag gillar inte såna människor! 
Så du, jag hoppas du är riktigt nöjd nu!!