Vilken underbar morsdag! 💕

(null)

Så lyckligt lottad jag är! Så fina barn jag har! Så tacksam att de är just mina och att jag får vara deras mamma! 
Ja ni vet... Och så himla fina blommor som jag fick dagen till äran! Så jag fick en tår! Värt massor! 

O vilken helg! Sommar!!! Den här helgen kommer jag leva länge på! Mina barn har varit här en hel del, älskart! Vi har grillat varje kväll! 
Och som vi badat i poolen! Alltså det finns inte ord! Andreas o jag fattar inte! Vår alldeles egna pool! Bara gå ut o slänga sig i! När vi vill, hur vi vill, o själva eller ha sällskap! Ja det är helt galet! Verkligen en dröm som gått i upplevelse för oss! 
Och min älskling! Vilken snickare han blivit! Galet! Vi har nu jättestor veranda att kunna njuta på! Det blir matbord, stolar, det blir loungedel, vi ska bygga ett litet utekök och sen ska vi se om vi får plats med en sommarsäng! Att få ligga där med en god bok, massa kuddar och bara njuta! Jorå, vi har snart klart vårt paradis!
(null)

Som han o mina barn slitit hela helgen med allt! Värt massor! Staketet är nu skrapat, så nu ska det målas! Kommer bli så fint! Och som det inte vore nog så hann vi skura gamla verandan o tvätta med högtryckstvätt! Blev så fint! Så nu ska olja på. Nästa år blir det med pigmentering på hela verandan. Sugen på lite vitt, grått! 
Jag vill även i framtiden måla vårt hus i vitt och ljusgrått! 
Men en sak i taget, säger min käre sambo! 
Nu ligger vi här i sängen, lagom röda kroppar så där lite brännande! 
O vi lär sova hur gott som helst! Så tacksamma för allt! 


(null)

P&k Annki