Tröttmössa!

(null)

Hatar att erkänna detta, men är nog lite sliten nu! Mascaran hänger tillsammans med påsarna. Är mycket i hjärnan som snurrar! Behöver få ordning på mina försäkringar, är såå mycket papper o text att läsa, igår var Livsmedelsverket på besök, o de har många bra regler o krav, och många mindre bra! Så nu kommer jag inte få baka vare sig hemma eller på caféet! Så nu måste jag anlita någon. Och det kan iofs vara bra också o hade ändå behövt det till sommaren. Så gäller att hitta någon som är lyhörd och kan tänka sig göra enligt min prägel och önskemål! Och älskar att baka hembakt! 

(null)

Men fått många bra förslag och många har hört av sig! 
Men kommer sakna att baka! Fast har ett projekt på gång som ska vara klart till sommaren som jag inte hunnit börja på. Så då ska jag sätta mig med det när jag då får tid över. Och funderar även på att öppna caféet en vardag i veckan också förutom helgerna. Varit lite efterfrågan på det! 
Sysslolös är jag inte! 

(null)

Idag ska jag stryka klart alla nytvättade dukar. Baka en paj, åka tll Nyköping och få min nagel, som gått av, lagad, till tandläkarn o få mina tandskenor wiiii, till loppis o köpa fler pajformar, hem och baka fler pajer! 
Sen är det nattinatt! Men så rolig dag!!
Mycket som händer! 
Och, snön försvinner mer o mer!! Och det börjar krypa fram vårkänslor i mig!! 
//Annki Teresia