Lugnaste sommaren!

(null)

Jag tror aldrig jag känt sån lugn inför sommaren som i år! Fast det är massa jobb! Och det är just det, jag vet vad jag ska göra! Annars är det ofta massa frågetecken vad vi ska hitta på, vart vi ska resa iväg, att allt är så dyrt, måste göra det o det! Allt ska vara perfekt, alla ska vara glada och lyckliga och ska bli den bästa sommaren ever!! Yeah right! 
Men nä, nu behöver vi inte det! Visst kommer vi göra små spontana saker! Men inga krav, inga måsten! Och det är sååå skönt! 

(null)

Däremot ogillar jag det svenska vädret mer och mer! Så rörigt och bångstyrigt! Varför kan det inte bara vara sommar när det är sommar! Vinter när det är vinter. O så kan det vara lite rörigt o upp o ner på vår o höst ist! 
Nu kan vädret växla fort som attan och hänger liksom inte med i mitt huvud! 
Såhär minns iaf inte jag att min barndoms somrar var! Då var det sommar, sol, lagom varmt! Punkt!! 
Men idag skiner solen igen! Och lär bli en toppendag på caféet! 
Och så har vi Melloquiz o jag är sååå nervös! Har aldrig gjort nåt sånt förut! Håll tummarna för mig! 

(null)

Nu ska jag upp och skriva ut svarslappar till kvällen! En skön morgondusch, go frukost och så kör vi hela dagen! Passar på och njuter då det ska bli regn i morgon igen! Suck!! 
Ha en finemang lördag, sänk era krav och bara va och njut!  Hm kommer från rätt person som har krav på sig själv så höga så det finns inte! 
//Annki Teresia