Det lilla extra...

publicerat i Allmänt;
(null)

Smarrigt bättre blev det med vår goda toast av lufttorkad skinka, chèvre röra, salladsblad, valnötter och lite härlig god honung på toppen! 

Vi blev inspirerade när vi var på Skärgårdsvåfflan där de hade så många goda matvåfflor! 
Så här är en av dem och vad vi njöt! 
Riktigt gott! Prova! 

Tisdag idag, den dag jag tycker minst om i veckan. 
Och lär bli massor på jobbet! Igår hade vi besök hela tiden från 9-12, idag lär det bli ännu mer. Känns som folk släppt det här med Corona! Trist! Nu har vi tack och lov plastskärmar vid disk och handsprit går åt i mängder. Men ändå... lite hänsynslöst av dem. 
(null)Ja men vilken spänning det är när man får upp två tv rutor! Just på denna lott blev det ingen mer tv ruta men tre stycken 30 kr iaf! Glad för det lilla! Men klart jag inte vinner!
Har ju sån tur i kärlek ist! 💕
(null)

Idag blir det en tur till Mio, ska försöka vara smakråd åt min son Tom som ska köpa nya möbler till sin nya lägenhet! Men som vanligt har vi nog olika smak. Fast vi får se! Var och förkika en dag och då blev iaf jag frälst i sammetssoffa, grå eller blå, sen det nya läckra matborden med tunna marmorskivor! 
En klass för sig! 
Ja vi får se vad det blir!  Den fina lägenheten med charmigt trägolv skulle kunna bli så snygg bara jag fick sätta tänderna i den! 
 
P&k annki 

Kommentera inlägget här :